Landana Jersey werkt samen met Brenda Kookt!

Van juli tot en met oktober gaat Landana Jersey een samenwerking aan met Brenda Kookt. Wie is Brenda Kookt? Brenda Kookt is een foodblogger en deelt dagelijks lekkere gerechten op haar website brendakookt.nl en social media kanalen. Brenda blinkt uit in het maken van makkelijke gerechten voor elke dag. Daarom zijn haar gerechten zonder al te veel poespas en staan ze binnen 30 minuten op tafel.

Omdat Brenda Kookt heerlijke recepten maakt, zijn wij van Landana Jersey kaas ook benieuwd wat zij met onze lekkere kaas kan bereiden. Maar… wij zijn natuurlijk ook benieuwd wat Brenda zelf van Landana Jersey kaas vindt? Daarom heeft zij de kaas natuurlijk ook gekeurd! Speciaal voor deze kaaskeuring is Brenda naar de échte Jersey boerderij van Henk en Geke van Gelder in Dalfsen afgereisd. Op deze monumentale boerderij, tussen de Jersey koeien heeft zij Landana Jersey kaas geproefd en gekeurd!

Ook staat het eerste recept online wat Brenda Kookt met Landana Jersey kaas heeft gemaakt. Een heerlijke zomerse witlofsalade met de jongste variant van Landana Jersey, namelijk de Landana Jersey Mild. Deze witlofsalade met appel, kip en Jersey kaas kan als lunch, maar ook als avondmaaltijd.

Benieuwd naar het recept? Bekijk het hier.

Deel dit bericht

Bekijk ook ANDERE nieuwsitems: