Bereidingstijd: 20min.
Zin in wat ANDERS? Probeer dan een Mexicaanse gegrilde wrap met de volromige Landana Jersey Kaas. De Jersey Kaas is rijk van smaak en ideaal om te smelten op de grill. Een wrap is snel en eenvoudig belegd. En even onder de grill maakt hem nóg lekkerder en extra speciaal. Verwen jezelf en eet smakelijk!
Ingrediënten:
- 150 gr. geraspte Landana Jersey BELEGEN
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 400 gr. stukjes kippendijfilet
- 3 tomaten
- 1 paprika
- 1 blikje maïs
- 100 gr. champignons
- 1 tl. chilipoeder
- 1 tl. paprikapoeder
- 8 wraps
Bereiding:
- Snipper de ui en pers de knoflook en voeg deze beide toe aan de koeken-pan. Voeg hieraan de kippendijfilet toe. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de paprika in blokjes. Verwijder het vruchtvlees van de tomaten en snijd in blokjes.
- Voeg de paprika en champignons toe aan de kip. Laat de maïs uitlekken en voeg ze toe aan de kip. Voeg ook direct de gesneden tomaten toe en een hoeveel-heid chilipoeder naar wens. Laat zo’n drie tot vier minuten doorbakken totdat de saus wat dikker wordt. Verwarm de tortilla’s even in de magnetron zodat ze flexibel zijn en breng wat van de vulling aan in het midden van de tortilla.
- Bestrooi de vulling met geraspte kaas en vouw de beide helften van de tortilla naar binnen. Leg de dichtgevouwen tortilla onder de grill totdat er grill-strepen ontstaan en de tortilla lekker knapperig wordt.